Плеймейтска любов: "Обичам те", тя – "Мерси!"

Моника Валериева напусна снощи VIP Brother
13 окт 2015 08:48, Александър Попов
37
Плеймейтска любов: "Обичам те", тя – "Мерси!"
Снимка: Нова тв

Плеймейтката Моника Валериева напусна VIP Brother, след като не успя да се пребори за зрителския вот с Кичка Бодурова и Луна.

През последната седмица тя попадна в епицентъра на шоуто, след като режисьорът Люси в прав текст я обвини, че е проститутка. Учудващо тя нито потвърди, нито отрече неговите думи, но заяви, че ще защити името си. В предаването се включи нейният приятел Ицо, който я увери, че "всичко е шест". Интимни реплики между двамата обаче станаха повод за бъзици сред останалите съквартиранти.

"Обичам те", каза Ицо на Моника, а тя отвърна с: "Мерси", което на някои им се стори странно, на други - смешно.

Кичка, Луна и Моника бяха подложени на разпит от останалите членове на къщата, но дори на пиперливите въпроси трите дадоха витиевати отговори. На въпрос на Люси към Моника с какво е станала известна тя си призна чистосърдечно - намесили я в любовен триъгълник с футболист.

Продължава да се увеличава разривът между естрадните уж величия - Кичка Бодурова и дует Ритон. Те продължават да си вадят кирливи ризи и да се нападат, което не подхожда нито на популярността им, нито на годините.

Кичка се засегна, че не й вярват, че е пяла в "Сизърс палас" в Лас Вегас през 1999 г., а тя дори се закле в детето си. Не пропусна обаче да захапе дуета, че нямат дете, което бе оценено като грозно от всички.

След въпрос на Люси Иларионов Бодурова призна, че се е виждала с Катя и Здравко преди шоуто и са се разбрали да не се нападат взаимно и да се подкрепят, тъй като са си близки. Катя обаче не се съгласи и директно запита колежката си: "Кога с теб сме били близки?".

Гъмов остана разочарован от Кичка и я определи като "лош човек, лошотия". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: VIP BrotherМоника Валериева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МОНИКА СТАНАЛА "ИЗВЕСТНА" С ТОВА,ЧЕ БИЛА ЛЮБОВНИЦА НА ФУТБОЛИСТ - ТОВА СА ВИП ПЕРСОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! П О З О Р !
25
1
 
9
 
! Отговори
Мх преди 8 години
Много е амбициозна, но бездарна горката. Нито е добра, нито красавица. Просто е една червива ябълка - една от много заминали за София да станат известни.
24
4
 
4
 
! Отговори
Плами преди 8 години
Защо искате да сте зли? Защо нищо добро не ви се откъсва от сърцето? Каква е тази тенденция на омразата? Закъде мислите, че сте се запътили по този начин? "Злият човек няма бъдеще" е казал един мъдър човек. Помислете си. И, който е невинен (без грях), пръв да хвърли камъка.
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bila e v bardaka na Boevski. Ima snimkaLusi ne si izmislq. A tazi e tolkova falshiva. 3-4 plastichni operacii, a e samo na 25 g. , bez obrazovanie, moral, akal. S edna duma propadnalo momiche primer za (ne)podrajanie na mladite.
22
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахахахах Николета всякаква може да е ,но повярвай ми е мноооого по - красива от тазибаба яга ,само им сравни кожите,тая е като змия,то са едни пъпки,едни дупки,а Николета има много хубава кожа,мнооого по-хубави черти.Много по поддържана е,но все пак има и повече финанси от тази.
21
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До С.АМили хора, моля ви, не се превръщайте в т. нар. явление "хейтъри", нищо, че сега е модерно. Моника е едно красиво, добро и искрено момиче. Дори невинаги да е изглеждала така, както сега, тя си е изстрадала своята красота. Болките при операция на носа са непоносими. В момента изглежда много добре, по-добре дори от Николета Лозанова. Бъдете здрави, усмихнати и пазете сърцата си от лоши чувства!
20
1
 
10
 
! Отговори
а? преди 8 години
Прилича ми на Софка !!! :)
19
2
 
22
 
! Отговори
ВВ преди 8 години
Охх на някакво животно ми прилича в лицето, но не мога да определя какво..Направо е неприятна за гледане, а такова самочувствие!
18
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Млади момичета приличат на питки в лицата от тея химии в тях, това ли ви е идеала за красота, искала да прилича на Анджелина Джоли - хахахахаха, а то станало на Донълд Дък!
17
0
 
37
 
! Отговори
стефчо преди 8 години
така е свикнало девойчето,ето ти 1000 евро и вдигай крчетата.....и тя -Мерси. Правилен и адекватен отговор!
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това иваила бакалова ли е ?
15
1
 
8
 
! Отговори
мм преди 8 години
До Шиби Риби-Ти се излагаш с тая ритонка.Виж,че лицето и като на мумия-не смее да се усмихне(тя и не може от злоба).А даже и не говори.По-добре си вземи кукла
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Готина снимка по-горе, "дамата" излъчва бездънна празнота
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гущер.Много е грозна,злобна, и долна.
12
0
 
43
 
! Отговори
Медии АД преди 8 години
Цигaнизацията на българите върви по план. До 5-10 години средния българин ще е точно толкова кух, колкото средния американец.
11
0
 
47
 
! Отговори
:) преди 8 години
- Обичам те (уж)- Мерси.. (..че лъжеш заради мен) (..за подаръците)
10
0
 
31
 
! Отговори
User преди 8 години
Какви са тези хора? Защо се пише за тях?
9
2
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Днес чета едно заглавие на първа страница,че семейството на Кичка е...шокирано от самопризнанията й в...Брадърското шоу.Същата в разговор между женички...там казала,че Емил Димитров имал...огромен член.Ех...спомени,спомени;хубаво е че ги има,за да ни топлят в...трудни моменти,каквато е...Брадърската къща.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** и ***!
7
0
 
21
 
! Отговори
д преди 8 години
Кви са тея всичките?